Sobre maranta

"És aquest l’esperit de Maranta, créixer forta i abundant, amb personalitat jove i fresca"

MARANTA

Maranta és una banda de música actualment integrada per quatre músics: Ivan Gracia (guitarra), Marcel Costa (baix), Marc Alexandri (veu) i Jordi Riera (bateria) que després d’un temps de pujades i baixades, anades i vingudes, han estat polint aquest projecte com requereix qualsevol treball ben fet.

El nom de Maranta és escollit per la banda i dóna nom a una planta originària de l’Amazones, actualment encara venerada pels indígenes de la zona per la seva força. És una planta que creix en l’adversitat de la selva i no té cap problema a l’hora de sobreviure en qualsevol tipus de terreny. És aquest l’esperit de Maranta, créixer forta i abundant, amb personalitat jove i fresca, fent música per a tot tipus de públic.


Tot comença cap al any 2010, quan en Marc porta a la butxaca uns quants temes escrits amb molt d'afany de tirar-los endevant i, sense saber molt bé com i amb l’ajut de la resta a l’hora de composar la música, en questió de mesos aquell somni es fa realitat.

Cap a l’Agost de 2011 entren a l’estudi de grabació per deixar petjada i en cosa d’un mes i amb el treball a les esquenes comencen les actuacions. Actuacions en grans escenaris amb la companyia de músics amb “percha”. Toquen amb grups com: Itaka band, Lenakay (exmembre d'Ojos de brujo) Dcallaos, Bongo Botrako, etc… És aquest recorregut el que els fa agafar forces per seguir creient que el projecte pot seguir tirant endavant, repartint fe, pensament positiu i bona música.